Savion House 建筑设计欣赏

The house was planned for a family of four. Two cubes separated by a passage combine into an “L” shaped house. The front cube, of double height space, holds the public areas: entrance, living room, kitchen, dining room (all on the ground floor) and a study on the first floor. The passage, 4 meters wide, continues the patio, which is the center of the house, and separates the public wing and the private wing. The rear cube, (the private wing) has 3 floors: The ground floor holds a living room, two children rooms, a laundry room and a guests w.c. The 1st floor holds the master bedroom, and a bridge passage to the library (on the front cube). The basement is well lightened and ventilated by a large patio, and holds a guest’s room, a safe room, and a storage room.

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

Savion House 建筑设计欣赏

0
橘九

橘九
编辑大人

我是个极好人啊啊~

发表评论




  • 字体家
  • 点赞最多的文章

  • 标签

  • 微信公众平台

    贩卖优质设计素材