Pitagoras Group 木头房子

  • The project was based on the transformation of a 95m2 (1022 sq ft) seafront apartment, for seasonal use, mainly out of the bathing season. The existing space permitted a program with a generous living room with included kitchen area, two suites, a niche with bunk beds, a communal bathroom and a pantry. In the project the view to the sea was privileged. Once again the chosen material – oak wood – was decisive in building a space identity.

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    Pitagoras Group 木头房子

    0
    非特殊说明,本文版权归原作者所有,转载请注明出处
    本文链接:http://sudasuta.com/pitagoras-group.html
    订阅本站:http://sudasuta.com/rss
    转载请注明来源:苏打苏塔设计量贩铺《Pitagoras Group 木头房子》

    • 包图网
    • 特创易
    • 稿定设计-在线抠图软件工具
    • 独立设计师品牌
    • wordpress商业主题设计制作


  • 独立设计品牌推荐
  • 点赞最多的文章

  • 标签